Praktisk info

Abonnement og priser

Priser 2020-21
Indmeldelse gælder hele sæsonen.
Ret til ændringer i repertoire og spilledage forbeholdes.

Abonnement

Gruppe A (Række 1 til 11) 200 kr. 800 + 50 kr. = 850 kr.
Gruppe B (Række 12 til 15) 170 kr. 680 + 50 kr. = 730 kr.

Abonnementsgebyr pr. medlem er 50 kr. for hele sæsonen.

Løssalgsbilletter sælges også fra Kulturhuset KastrupBIO en uge før forestillingerne. Pris: 220,00 kr. (række 12-15) og 250,00 kr. (række 1-11).

Hvis forestillinger bliver aflyst?

Der er som bekendt fortsat usikkerhed om de covid19-retningslinier, der vil gælde ved vores planlagte teaterarrangementer. Hvis du tegner abonnement iflg. vejledningen på amagerteatret.dk – eventuelt med hjælp fra de kontaktpersoner, som er nævnt i vejledningen - vil du blive refunderet for forestillinger, der aflyses pga. covid19-retningslinierne.  Vi anbefaler derfor hidtidige medlemmer, at de i løbet af august gentegner abonnement, hvis de ønsker at bevare muligheden for ”hidtidige pladser” (eller færre) til det rigtigt gode program for sæsonen. Refundering vil også ske for forestillingen Det’ lunt i nat, hvis den aflyses endeligt.

Eventuelle aflysninger vil blive meddelt pr. mail og på amagerteatret.dk og refundering vil ske med kr. 200 pr. sæde pr. aflyst forestilling.

Bestyrelsen vil redegøre nærmere for den samlede situation på kommende GENERALFORSAMLING, hvor der også skal gennemføres valg til bestyrelsen. Det vides på forhånd, at nogle af de nuværende bestyrelses-medlemmer ikke genopstiller, herunder at der ikke i bestyrelsen er nogen, der ønsker at være formand for den kommende bestyrelse. Da en af den kommende bestyrelses første og vigtigste opgaver er at sammensætte et program for sæson 2021/22, er foreningen AmagerTeatrets fortsatte eksistens altså afhængig af, at der på generalforsamlingen kan sammensættes en bestyrelse med en formand.

Generalforsamlingen indkaldes i henhold til vedtægterne – ved opslag på amagerteatret.dk og ved mails til kendte mail-adresser.

På vegne af bestyrelsen

 

Ivan Jensen 

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: